Badkamer installeren in Haarlem

Wilt u een nieuwe badkamer installeren, of bent u op zoek naar iemand die onderhoud kan uitvoeren? Installatiebedrijf Vosse B.V. richt zich op op installatie en onderhoud van sanitaire voorzieningen in Haarlem en omgeving. Ook kunt u bij ons terecht voor de levering van alle benodigde materialen. Door u een totaalpakket aan service te bieden, kunt u alle werkzaamheden aan uw badkamer met slechts één partner regelen!

De aanschaf van uw sanitair

Sanitaire voorzieningen vormen een steeds belangrijker onderdeel in onze woning. Kleur en vormgeving spelen een grote rol bij de aanschaf van een badkamer. Maar even belangrijk is natuurlijk de kwaliteit van het aan te schaffen sanitair. Laat u daarom goed voorlichten door een van onze vakmannen. Wij adviseren u graag bij het indelen van uw badkamer en kiezen in overleg met u voor een passende oplossing voor uw sanitair.

Installeren en monteren

Natuurlijk kunnen wij uw badkamer op vakkundige wijze installeren. Van comfortabele luxe tot voordelig gebruiksgemak. Kranen, douchebakken, wastafels, baden, toiletten of badmeubels: wij leveren en monteren het. U kunt bij ons onder andere terecht voor het aanpassen van de waterleidingen en riolering, het zetten van tegelwerk, een bad plaatsen en het monteren van het sanitair. Als badkamer installateur kunt u in de regio Haarlem op ons rekenen! Bel ons op 023 - 205 35 07 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.