Gootsteen ontstoppen in Haarlem

Is uw afvoer verstopt in Haarlem of omstreken? Dan zijn de mannen van A.N. Smit Algeheel Onderhoud u graag van dienst. Wij kunnen uw gootsteen ontstoppen. Hoe weet u of de verstopping ernstig is? In het beginstadium zal het water in uw wasbak minder snel wegstromen. Lost u de gedeeltelijke verstopping in uw afvoer niet direct op? Dan zal deze vanzelf overgaan in een volledige blokkade. Het geborrel van de gedeeltelijke verstopping is nu niet meer hoorbaar, maar het water in uw gootsteen loopt op dit moment helemaal niet meer weg. Wij bieden u de oplossing. Met een speciale ontstoppingsveer helpen we u snel van de verstopping af.

Afvoer verstopt? Oorzaken en oplossingen

Uw afvoer verstopt doordat er dagelijks allerlei zaken worden weggespoeld. Etensresten in de keuken, haren en zeepresten in de badkamer, uw leidingen verwerken dagelijks veel meer dan alleen (afval)water. Het is dan ook niet verwonderlijk dat langzaam maar zeker uw afvoer verstopt raakt. De oplossing is in sommige gevallen eenvoudig. U kunt zichtbaar vuil zelf verwijderen, een plopper gebruiken en de sifon onder de wasbak zelf losmaken en legen. Helpen deze maatregelen niet? Dan kunnen onze mensen uw afvoer vrijmaken en de gootsteen ontstoppen met speciaal gereedschap. Breken is hierbij vaak niet nodig.

Weten wat we voor u kunnen betekenen in Haarlem? Wilt u uw gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen? Neem contact op en bel ons op 023 - 808 02 20. Wij helpen u graag!