Verstopping in Haarlem?

Elke huiseigenaar krijgt er gemiddeld eens per 5 jaar mee te maken: verstopping ergens in uw woning. Gelukkig komt dit probleem in meerdere gradaties voor en is het niet altijd even erg.

Wanneer u een verstopping in uw wasbak heeft kunt u dit bijvoorbeeld in de meeste gevallen zelf oplossen. Sluit eerst het water af, leeg het afvoerputje in de wasbak en haal zichtbaar vuil eruit. Draai de sifon onder de wastafel los en leeg deze in een emmer. Draai het geheel weer in elkaar en kijk of het water weer weg stroomt. Is dit niet het geval? Dan zal de verstopping zich ergens dieper in de leiding bevinden en heeft u een professionele ontstopper nodig. In de regio Haarlem kunt u hiervoor terecht bij Installatiebedrijf Vosse B.V...

Elke verstopping opgelost

We kunnen elke verstopping voor u oplossen. Onze mensen zijn getraind om zo veel mogelijk zonder breken te werken. Het maakt niet uit of de blokkade zich in een leiding, afvoer of rioolbuis bevindt: wij lossen het probleem met plezier voor u op. We begrijpen dat u onze hulp liever niet nodig hebt. Om verstopping te voorkomen raden we daarom aan om geen etens- of vetresten door te spoelen, borden af te spoelen voordat ze in de vaatwasser gaan en het doucheputje regelmatig leeg te halen.

Toch last van verstopping? Onze vakmannen helpen u graag in Haarlem of omgeving. Bel 023 - 205 35 07 voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.