Riool verstopt in Haarlem?

Uw riool is verstopt. Maar wat moet u nu doen? Wij raden aan om bij een verstopping in het riool altijd een vakman in te huren. En dat is geen verkoperspraatje, maar een les die we u vanuit praktijkervaring graag willen meegeven. Onze mannen zijn al vaak ter plaatse geweest waar iemand in eerste instantie zelf geprobeerd had om de verstopping te verhelpen. Dit is een gevaarlijke bezigheid, wanneer u niet precies weet wat u doet. Veel chemische ontstoppers beschadigen de binnenkant van de leidingen en onzorgvuldige ontstopping met een ontstoppingsveer kan ervoor zorgen dat de balans uit het systeem raakt, dat de verstopping nog dieper in de leidingen gaat zitten of telkens opnieuw terug komt. Wij hebben de kennis, ervaring en materialen om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. Als uw riool verstopt ontstoppen wij uw leidingen altijd weer tot de oorspronkelijke diameter.

Wat wij doen als uw riool verstopt is

Als uw riool verstopt is dan kunnen wij het probleem oplossen door de leidingen schoon te maken met een speciale ontstoppingsveer of hoge waterdruk. Daarbij hebben we alle middelen in huis om vervolgens te checken of de verstopping echt weg is. Zo bent u er altijd zeker van dat u goed geholpen bent.

Als uw riool verstopt is in Haarlem of omgeving is er maar één logische keuze: kies voor de ervaren mannen van A.N. Smit Algeheel Onderhoud. Wij zijn u vandaag nog van dienst, bel 085 - 432 02 44.