Afvoer lekkage in Haarlem

Lekkend water zorgt niet alleen voor nare geurtjes en lelijke plekken. Wanneer u de lekkage in uw afvoer niet tijdig opmerkt kan de schade onder de vloer groot zijn. Ruikt u dus iets raars? En vermoedt u dus een lek in de leiding? Schakel dan meteen de professionele hulp van Installatiebedrijf Vosse B.V. in.

Natuurlijk zou u ook zelf aan de slag kunnen gaan, maar de vraag is dan waar u het beste kunt beginnen. Een lekkage in uw afvoer is vaak moeilijk bereikbaar en u wilt niet slopen zonder met zekerheid te weten dat u op de juiste plek bezig bent.

Wij helpen u in Haarlem en omstreken graag met het oplossen van dit probleem. Doordat we al vele klanten voor u hielpen kunnen we snel en efficiënt werken. We beginnen nooit direct met breken, maar inspecteren altijd de situatie voordat we met onze werkzaamheden beginnen. Een goed begin is namelijk het halve werk!

Oorzaken van lekkage in uw afvoer

Een lekkage kan het gevolg zijn van een verouderd leidingenstelsel, maar ook van onzorgvuldig gebruik van uw afvoer. Doordat er dagelijks etensresten, zeep- en tandpastaresten en overige zaken mee spoelen door de wasbak is de kans groot dat er een verstopping ontstaat na verloop van tijd. Deze verhoogt de druk en kan vervolgens zorgen voor een lekkage in uw afvoer.

Snel van dit probleem af in Haarlem? Bel dan de vakmannen van Installatiebedrijf Vosse B.V.! 023 - 205 35 07 of neem contact op via het contactformulier.