wc verstopt in Haarlem?

Dan staan onze vakkundige loodgieters klaar om u te helpen. Met een uitgebreide verzameling van de nieuwste gereedschappen en technieken kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. Want als uw wc verstopt is is een snelle oplossing geboden. U kunt niet lang zonder werkend toilet en dat snappen wij. Een wc raakt verstopt om diverse redenen en dat probleem is geen op zichzelfstaand geval. Door de jaren heen hebben onze mensen al vele toiletafvoeren ontstopt en dus durven wij onszelf in en om Haarlem dé expert te noemen op het gebied van ontstoppen.

Wc verstopt? Oorzaken en oplossingen

Een verstopping in uw toilet wordt vaak veroorzaakt door overmatig gebruik van wc-papier, het doorspoelen van maandverband of een per ongeluk doorgespoeld voorwerp. Dit laatste komt vaker voor dan u denkt. Kleine kinderen zien een toiletpot als een leuke verstopplek voor speelgoed en we komen ook meer dan eens een wc blokje tegen dat de doorstroom blokkeert.

Bij een verstopt toilet is het daarom slim om eerst te kijken of er niets in de pot zit dat het water tegenhoudt. Is dit niet het geval? Dan zit de verstopping dieper in de leiding en kunt u onze hulp inschakelen in Haarlem en omgeving. Met een plopper, speciale ontstoppingsveer of hoge waterdruk kunnen wij zonder breken de verstopping verhelpen.

Is uw wc verstopt in Haarlem? Dan belt u natuurlijk met Installatiebedrijf Vosse B.V.: 023 - 205 35 07. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier om een offerte aan te vragen.