Lekkage in Haarlem?

Lekkage is voor elke woningeigenaar een boze droom. Als huurder zou u nog een beroep kunnen doen op uw huurbaas. Bent u de eigenaar van het pand? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de oplossing van schades en gebreken. In het geval van lekkage moet u dus zelf zorgen voor een oplossing. Gelukkig helpen onze mensen u in Haarlem en omgeving graag wanneer u met een lek te kampen heeft.

Elke lekkage snel verholpen

Het maakt niet uit of u een lek in uw badkamer hebt, een lek in een leiding of een lekkage in een kraan. Om welk lek het ook gaat: met een uitgebreid arsenaal,t het modernste materieel, een team van vakkundige loodgieters en uitgebreide kennis van zaken kunnen we elke lekkage voor u oplossen. We kunnen in veel gevallen de waterlekkage verhelpen zonder te breken. Dat scheelt aanzienlijk in de reparatiekosten. Hoe we precies te werk gaan in uw geval is afhankelijk van de situatie die we aantreffen. Maar van één ding kunt u zeker zijn: bij A.N. Smit Algeheel Onderhoud leveren we altijd hoge kwaliteit.

Bent u op zoek naar een ervaren loodgietersbedrijf? Iemand die u snel en vakkundig van de lekkage in uw woning in Haarlem af helpt? Bel dan 085 - 432 02 44. Heeft u te maken met spoed? Dan kunt u ons zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken!