Lekkage in Haarlem?

Lekkage is voor elke woningeigenaar een boze droom. Bent u de eigenaar van het pand? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de oplossing van schades en gebreken. Lees hier onder wat u moet doen bij een lekkage in Haarlem. Direct hulp nodig? Installatiebedrijf Vosse B.V. staat voor u klaar. Wij:

  • sporen uw lekkage op zonder hak- en breek werk;
  • geven u een duidelijk rapport welke u naar uw verzekeraar kunt sturen;
  • helpen u vaak dezelfde dag nog bij lekkages;
  • hanteren vaste lage tarieven.

Installatiebedrijf Vosse B.V. staat voor u klaar bij een lekkage in Haarlem. Bel ons gerust op 023 - 205 35 07 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Wat te doen bij een lekkage

Om de schade zoveel mogelijk te beperken kunt u het beste:

  • de hoofdkraan dichtdraaien
  • achterhalen waar het lek vandaan komt
  • eventueel emmers neerzetten
  • uw woning doorluchten i.v.m. het vocht

U kunt het beste ook een loodgieter bellen. Een loodgieter weet vaak precies waardoor de lekkage veroorzaakt wordt. Een loodgietersbedrijf komt bij u langs om de lekkage op te sporen en heeft de materialen bij de hand om de lekkage direct op te lossen. Lees verder over wat Installatiebedrijf Vosse B.V. precies doet bij een lekkage in Haarlem.

Wat wij voor u doen bij een lekkage

Onze loodgieter heeft jaren ervaring met het onderhoud en reparaties van waterleidingen. Hij weet hoe waterleidingen lopen, hoe waterleidingen kunnen verschillen, de meest voorkomende problemen, veel gemaakte fouten van andere loodgieters en noem maar op. Ondanks zijn kennis en kunde gaat hij nergens vanuit en doet hij een grondige inspectie. Op die manier weet hij zeker dat hij het probleem bij de kern aanpakt.

Uw probleem wordt door onze loodgieter met beide handen aangegrepen. Zodra u ons belt denken wij actief met u mee en adviseren wij u wat u het beste kunt doen. Maakt u een afspraak, dan kunt u erop rekenen dat wij dezelfde dag nog bij u langskomen. Wij nemen al het benodigde materiaal mee, zodat wij, uiteraard in overleg, direct uw lekke waterleiding kunnen repareren.

Lekkage verzekering

Hoe zit het met de verzekering wanneer u een lekkage in Haarlem heeft? Bent u eigenaar van de woning, dan kunt u een schadeformulier van uw opstalverzekering invullen, zodat de schade mogelijk vergoed wordt. Het is afhankelijk van uw verzekering wat en hoeveel schade er wordt vergoed. De kosten voor de reparatie van de schade worden niet vergoed door de verzekering.

De verzekeraar wil graag precies weten wat voor schade u heeft, zodat ze een goede inschatting kunnen maken van de ernst en hoeveel er vergoed moet worden. Stuur relevante bonnetjes en foto’s van de schade op naar uw verzekeraar, welke u als bewijs kunt aanvoeren. Sommige verzekeraars sturen een schade-expert naar u toe, zodat ze met eigen ogen kunnen zien wat de ernst van de schade is.

Let op: bent u nalatig geweest in het onderhoud van uw woning of is de schade door uw eigen schuld ontstaan? Dan vergoed de verzekeraar de schade vaak niet.

Lekkage in Haarlem snel verholpen

Het maakt niet uit of u een lek in uw badkamer hebt, een lek in een leiding of een lekkage in een kraan. Om welk lek het ook gaat: met een uitgebreid arsenaal, het modernste materieel, een team van vakkundige loodgieters en uitgebreide kennis van zaken kunnen we elke lekkage voor u oplossen. We kunnen in veel gevallen de waterlekkage verhelpen zonder te breken. Dat scheelt aanzienlijk in de reparatiekosten. Hoe we precies te werk gaan in uw geval is afhankelijk van de situatie die we aantreffen. Maar van één ding kunt u zeker zijn: bij Installatiebedrijf Vosse B.V. leveren we altijd hoge kwaliteit.

Bent u op zoek naar een ervaren loodgietersbedrijf? Iemand die u snel en vakkundig van de lekkage in uw woning in Haarlem af helpt? Bel dan 023 - 205 35 07. Heeft u te maken met spoed? Dan kunt u ons zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken! En voor een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier.