Lekkende kraan in Haarlem?

Heeft u de kraan stevig dichtgedraaid en blijft deze toch druppen? Een lekkende kraan maakt niet alleen vervelend geluid. Wanneer u het lek niet spoedig wordt oplost, wordt er veel water verspild en zullen er nare kalkplekken ontstaan in de wasbak. Onzin? Een druppelende kraan waar u geen aandacht aan besteedt verliest liters water per dag. 10 druppels per minuut zorgt voor ongeveer 5 liter water dat ongebruikt wegspoelt. Zonde!

Daarbij weten wij uit ervaring dat een kleine lekkage langzaamaan uitgroeit tot een groter probleem. Om reparatie- en waterverbruikskosten laag te houden is het dus belangrijk om snel een oplossing te vinden. Installatiebedrijf Vosse B.V. helpt u graag in Haarlem en omstreken, wanneer u een lekkende kraan in keuken, badkamer of bijkeuken hebt.

Snelle reparatie van uw lekkende kraan

Er zijn een aantal stappen die u zelf zou kunnen nemen als uw kraan lekt. Sluit voordat u begint wel altijd de watertoevoer af. Zo voorkomt u verrassingen als er iets mis gaat. Maak vervolgens de kraan open en verwijder het kraanleertje. Maak de kraan schoon en verwijder alle kalkaanslag. Plaats een nieuw kraanleertje en monteer de kraan weer. Houdt het druppen niet op? Dan ligt het probleem dieper. We raden u aan om hulp van een vakman te vragen.

Op zoek naar een loodgieter die uw lekkende kraan repareert in Haarlem? Wij doen dit snel en met respect voor uw kraan. Bel 023 - 205 35 07 voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.