Uw loodgieter in Heemstede

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Heemstede neemt u contact op met de Nederlandse Verwarming Service. Onze ervaren loodgieters zijn u graag van dienst wanneer u een lekkage, verstopping of CV probleem heeft. Het maakt niet uit of de verstopping in uw riolering, doucheputje of gootsteen zit. Wij hebben alle gereedschappen in huis om het probleem snel, vakkundig en zonder breken te verhelpen. Daarbij hebben onze vakmannen ervaring met vele merken en typen cv installaties en kunnen zij u dus ook advies geven wanneer u een nieuw apparaat wilt aanschaffen. Vervolgens nemen we natuurlijk ook de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming op ons, wanneer u dat wenst.

Maar ook wanneer u een nieuwe badkamer wilt laten aanleggen, uw staande toiletpot wilt laten vervangen door een hangend exemplaar of een urinoir wilt laten aansluiten bent u bij ons aan het goede adres. En de waterrekening omlaag brengen? Dat kunnen we voor u realiseren door een waterbesparende douche te installeren.

Dé loodgieter voor uw klus

Een loodgieter van de Nederlandse Verwarming Service kan elke loodgietersklus in Heemstede en omgeving voor u oppakken. Bel daarom 023 - 808 02 20 voor uw installatie, reparatie of onderhoudsklus. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Waarom? Omdat we alleen met de beste mensen en materialen werken.